My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 20, 2012

Alahan

Seminggu tidak bersiaran..

Seminggu juga tidak kerjaan..

Mungkin alahan kali ini tidak seteruk masa pregnant anak kedua dl. seminggu je x ok.. ni dah ok. Alhamdulillah la.. cume masih tidak boleh mkn. terutama makanan yg mempunyai minyak yg berlebihan.   so pagi ni aku bgn awal.. grg mehoon dan nasi grg. nasi goreng utk bfast. meehoon grg utk Lunch nnt.

Sepatutnya hari ini kena attend kursus kat Kuala Lumpur. 3 hari sampai Rabu. Namun di sebabkan kekangan kesihatan, tmpt aku digantikan dengan org lain. Syukur sgt. bukan x nak g. badan rasa x larat nak hadap penceramah sampai ke ptg.. 

dah selesai blogwalking td.. jap lagi nak update pasal anak teruna aku yang satu.. aduhai anak....

3 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

padan la tidak bersiaran seperti biasa.. aku nyaris nk kol hp ko.. tapi aku tak nak ganggu sebab dah terdetik ko cuti msti sebab alahan.. maklumla baru di awal usia kandungan...

take care erh...tu anak teruna ko buat gapo pulok lagi ni?? hohohoh

Hotaru Tomoe said...

tahniah zue...syoknye...dah nak masuk anak yg ketiga...jaga diri bebaik taw...:)

deelira@deeliraz said...

TQ erni... moga masa erni akan sampai jua nnt... :)