My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 13, 2012

dumil mama

Sebaik sahaja dapat keputusan yang positif
iaitu disahkan mengandung

aku terus minta suami ke pasaraya membeli susu
betapa pentingnya khasiat susu untuk bayi membesar kan

untuk pregnant kali ke-3 ini
aku memilih


xde sbb yg spesific
tp anak2 aku mmg minum susu dumex dari kecil lagi sampai skrg
so aku pon terasa nak mencube dumex version dumil mama ni

wlwpon tekak tgh mual teramat sgt
tp aku cube jgk untuk minum 2 gelas susu setiap hari

6 comments:

♥cikmOt♥ said...

akak suka minum susu segar...

deelira@deeliraz said...

boleh jgk ye?
brand apa?

eima said...

susu segar dutchlady choco ..CM aku tlg jawab ek...hahaha
'

alisha dah kuar br brand ni ade kat pasaran ... sedap rasa dumil tu ??

deelira@deeliraz said...

oo hehe.. blh la nnt zue selang2...

sedap? hmm rasa susu la manje.. x tahu nak kata sedap ke x.. tekak tgh x sedap. dulu zue minum enfamama, anmum rasa gini gok

LiErOSe~QiEmi said...

bagussss.. sila minum.. klu tak minum nanti risiko baby cepat alergik... contoh, eqal ahahahah

deelira@deeliraz said...

eqal alergik ye.. sbb ko lmbt minum susu? ish2..