My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 6, 2010

mood jalan-jalan

banyak aktiviti yang akan kami lakukan sepanjang cuti di hari minggu
maklumlah.. memasing sebuk bekerja so di kelapangan yg ada
kitaorg akan spend time together-gether
last two weekend kitaorg bgn pagi2 buta dan bertolak dari rumah jam 7 pagi
semata-mata nak p pasar tani kat pekan yg org duk gebang-gebang
macam2 ada.. seme murah
dah lama dgr pasal pasar ni.. tp baru hari tu la.. kami sampai
wlwpon bnyk brg dijual dgn harga murah2
dan banyak pilihan
kitaorg hanya tgk2 saje..sbb xde kesempatan nak memilih
duk kejar anak sana sini ada lah...
tensi tensi..!!
tp dari pemerhatian aku.. tudung adalah sgt banyak dan dilambaks begitu saja
kalau nasib baik jumpalah yg cantik berharga RM5

selain itu, kitaorg akan spend weekend kat Taman Bandar
jogging wei.. kasi berpeluh sket
apa pasal muka aku cenggitu?
buruks!!
candid oleh my dear hubby
acad pon nak jogging sama ocay!!

lepas penat jogging, singgah plak ktn parade
entah la apa ada kat sana aku pon x tahu
tp anak2 suke la.. sesekali bawak dorang jalan2 kan
suke sebab???
  tgk la tu..
letak coin RM2
dia kaan goyang2.. n kuar music
suke la 2 beradik ni
 pastu adik layan abah main game plak..
ni hobi abah suatu masa dulu ( masa bujang)
skrg ni xde la dia nak ajak ke pusat game ni
dah ada PS2, PS3, PSP entah apa2 lagi kat umah tu
agak2 uolls sape menang?
hiks..hiks
kakak pon main game jugak
 cepat kakak.. cepat..!!!
 penyokong setia disisi ;)
inilah yg paling abah suke
anak2 duk main..dia duk kat kerusi urut ni
RM1 untuk 3 minit..
kitaorg main game.. dia duk sini berjam2 pon xpe
aku igt nak cari la kusi ni letak kat umah
sape dtg umah nak kena urut.. letak singgit
leh wat bayo bulan2.. kah kah kah...!!!
 
sayonara; ada berani dtg umah gua?

4 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

zue... ermnn nape ko nampak tembam??? ke sbb tudung??? uhuhuhu

tapi.. oleh kerna leh pakai lagi suar polisas, maka, ko masih dalam kategori kurus laa hihihih...

rindu nak chit chat dgn koooooo

MRS. K said...

muahaha.. aku baru nak cakap macam kenal je seluar tu..
seluar aku dah koyak rabak buat kain buruk dah wei.. huhuhu

Hotaru Tomoe said...

weiii...erni yang gumuks ni pun still boleh pakai seluar poli taw. and erni suka sangat suar track polisas tu...kenangan terindah dan seluar track tu sangat bessshhhh!!!

deelira@deeliraz said...

erni.. suar tu masih ada sampai skrg ;)

sentimental value org kata..hehe