My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, October 15, 2010

"comei lotte contest by jaijina"

 comei lotte contest by jaijina
syarat2 dia sume aku dah buat
untuk join contest ni sila klik sini
 
Nama : Muhammad Rashaad Fitri bin Rosdi
Umur : 2 Tahun
Nama Ibu : Zulira binti Zulcapli

Kanak-kanak dalam gambar ini comei lotte sebab.. hmm sebab aku rasa masa ni dia sgt comei..tembam..gebu..pastu adik aku plak p letak riben pink tu atas kepala dia. geram je tgk. tp dia ni boy ;)

ok kenyataan kanak-kanak comei ini adalah wajib utk menyertai contest ini
sekian, aku nak nge tag 3 orang kawan utk sertai contest ini

3 comments:

MRS. K said...

huk! comei..comei..

aku dah join ar zue!

Intan Inn said...

semoga berjaya yer.mmg cutelah dia

az rina a.k.a jaijina said...

salam..saya dah review contest..semua syarat² dah complete..btw, thanks ye sudi join contest saya