My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 3, 2010

Peraduan Raya Dalam Kenangan 2010

Dalam kemeriahan nak menyambut Bulan Syawal yang akan tibe tidak lama lagi. aku di tag oleh bunga utk join contest Peraduan Raya Dalam Kenangan .

aku pertaruhkan pic ini.
pic ni gambar hari raya tahun 2009. Apa yang paling menjadi kenangan adalah ini tahun pertama kami beraya di rumah baru yang baru sebulan saje kami masuk. kami sgt teruja dapat beraya di rumah baru, perabot baru dan semuanya baru.ianya juga menjadi kenangan terindah kerana ini tahun pertama beraya bersama sepasang cahaya mata. Maklum saje la,raya tahun sebelum tu, aku beraya di hospital kerana melahirkan Muhammad Rashaad Fitri (3 syawal). Sesungguhnya mereka adalah pelengkap hidup kami.

aku tag 5 orang berkenaan utk melaksanakan tugas ini ; 

mrs.K
kak Izan
Nojj
zura
kak ain ( ibu amirul)

17 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

bagus!! pantas & tuntas!! good luck ek

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

erkk...akak ke kena tag ni...haihh...

deelira@deeliraz said...

ye la kak izan..akk ler..
mana ada izan lain lagi yg pemes de pemes :D

MRS. K said...

cantik gambo raya ko zue..
aku takde gambo raya la zue...huhuhuh.. cane nak buat

mrs_zura said...

akan ku join hehe...

..nOj.. said...

lawo betul langsir ko tu wei. aku nk kena carik gambo dulu ni. nanti jap

deelira@deeliraz said...

alar k..
korek2 la ada kut sekeping 2

deelira@deeliraz said...

zura : ok2..

ibu amirul said...

akak pun kena gak..... hmmmmm ni kena selongkar nak cari gambar raya....

deelira@deeliraz said...

noj : lawo ke? time kasih. tahun ni langsir yg sama. x tuko ler sbb baru setahun jagung. :p

okeh selongkar jgn x selongkar

deelira@deeliraz said...

ibu amirul : ye kak.. jgn lupe buat k

hamzah ian said...

wa... cun cun..

deelira@deeliraz said...

hamzah ian : tq :)

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...
Thanks join contest saya...
Dah follow kamu juga...

PinQib said...

thanks for following. will alwys visit here.. nak join gak niii..
may u win!!~

deelira@deeliraz said...

azwandy,

thanks

deelira@deeliraz said...

pinqib,

tq :)