My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 12, 2010

Libresse

dah sampai pon Libresse yang aku request kira-kira satu bulan yang lalu. Mula-mula aku tgk dalam blog Mrs.K masa tu tak tergerak hati lagi nak request.sbb sebelum ni aku mmg x pernah cube brand lain selain Kotex. Tp lepas kak Izan plak publish dalam blog dia. aku dah terpengaruh. benda pon percuma je kan. so apa salahnya aku request je. hari yang sama kak izan publish pasal Libresse yang dia dapat..hari tu jugak aku isi form tu.
banyak jugak pad free yg dia bg. Panty Liner pon ada. nnt nak cube la..kalau ok leh try pakai yang ni plak.

bunga ko dah isi form tu  kan? hah tunggu je la...

8 comments:

..nOj.. said...

wei ko pun sampai smlm ke? aku pun sampai smlm gak mende ni. memula tgk kt blog mrs. k. tp wat bodo je. pastu dh tgk kt izan baru isi. heheh. tapi bile plak nk pakai ni kan

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...dah dapat ek...beh gak kai pad ni...lembut je...takde gel...lebih lembut dari kotex...dan meresap dengn sempurna...hehehe...so lepas ni selamat tinggal kotex...akak nak kai libresse plak...huhuhu

LiErOSe~QiEmi said...

hihiihi..dah... 1 bln lagi.. lamanyeeeee

eima said...

haa dah dpt pun.... try²

deelira@deeliraz said...

nojj : haah sampai semalam.hehe. bila nak pakai? tg la sket mana lagi ;)

deelira@deeliraz said...

kak izan : ye ke besh? hehe.. nak kena tunggu period datang la br leh cube kak. tibe2 rasa x sabar nak tg period. eh eh..jgn!! bulan pose nih. kalau dapat penuh pose..lagi bgs kan ;)

deelira@deeliraz said...

bunga : tungguuuuu

deelira@deeliraz said...

eima : ;) nnt nak try