My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 19, 2010

9 Ramadhan

salam 9 Ramadhan buat semua,

eh eh.. sekejap je dah 9 Ramadhan. korang seme dah tinggal pose ke wei? aku...sob sob.. petang semalam kul 630 petang dah "selamat" dah.  hmm xpela..nak wat camne. dah nama pon perempuan.

aku x boleh berblog macam biasa skrg nih. Kekangan kerja x henti2. duk hadap HRMIS dari senin lagi. semalam br settle. faham2 je la .. kelajuan sistem tu mcm mana. dah la aku x boleh access HRMIS tu dr pc dalam bilik aku nih. kena p kat bhgn pentadbiran tu . guna pc dorang. sbb pc aku pakai intenet streamyx. nak layan HRMIS kena ada line GiTN tu. kalau lah HRMIS ni boleh dilayari bila2 masa..mesti aku dah buat seme kerja kat umah n memalam tuh. agaknya laju sket la time tu sbb kurang org gune. tp nak wat camne. nak jaga security HRMIS tu sndiri so itu la caranya. xboleh di aksess tanpa line GiTN.

hasil daripada aku duk hadap HRMIS since monday lagi..so kerja2 lain tertunda! so hari ini aku nak settlekan kerja-kerja yg terbengkalai. Wlwpon aku x update blog..aku sentiasa cari masa blogwalking blog kawan2.

symp,


bye..

6 comments:

ibu amirul said...

ooooo... patut lah lama tak de.... tertanya2 gak manalah cik deelira ni menghilang.. kalo tak hari2 ader citer....

aSmiDar said...

eda hari 1st dah datang 'kawan baik'
xpnuh jugak la..hikhikhik

LiErOSe~QiEmi said...

ok zue, ko bleh muntah dah tgk hrmis, dah tak batal pose dah sbb ko tak pose.. hahahaha aku kuar group tak pose, ko lak masuk group

deelira@deeliraz said...

ibu amirul : hmm ada je kat opis ni.tp x leh nak update blog. sungguh2 x sempat.

deelira@deeliraz said...

asmidar : lar ye ke eda..hehe. x nyambut pose rasa x lengkap je hidup kan. tp nak wat camne ...xde pilihan

deelira@deeliraz said...

bunga HRMIS aku dah siap. sila muntah skrg! hehe...