My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 20, 2010

tgk apa aku ada utk berbuka petang nnt

tengok.....tengok skrg..















 GCB... Grill Chicken Burger ..nyum nyum...
aku beli ni khas utk berbuka puasa petang nnt..
ada staff opis ni wat delivery td..aku nyelit la wei..nak tg makan dgn suami aku..
tak tahu tahun biler :D dia x gemar McD ni :p


Kay : ko dah makan ke lom GCB nih??? 

8 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

sedap ker zue??? kalu sedap, haruss pergi makan niii.. hancus diet nanti ekeekek

deelira said...

esok aku cerita sedap ke x erk..sbb aku pose..petang nnt baru leh mkn.

sesekali hentam saje la..nmpk menarik
rugi x cube!

mrs_zura said...

wah..sy xmkn lg nie..x ingat plak nk tny my laling dia mkn ritu sedap ke x...

deelira said...

esok sy cerita sedap ke x erk?? :P

MRS. K said...

aku dah makang semalam! tgk review kat blog

deelira said...

alar....baru nak buat kay jelezzz.. :P

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sib baik semalam dah makan...tapi tak leh lawan prosperity beger la...huhuhu

deelira said...

ye ke..hehe..
xperla..zue saje nak mencube :)