My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 21, 2010

kalau bos senang hati..kita pon akan senang hati kan

aku senang hati skrg ni pasal bos aku senang hati
leh ke camtu?
tp sebagai PA kepada bos
mmg mood kita pon akan terikut2 mood dia..
kalau mood dia x baik...kita tgk dia masam je..n seme serba x kena
kita pon susah hati tol x PA2 seme?
dalam minggu ni ada 3 benda dia dah bagi kat aku
jap lagi aku update ek
sbb x amik gambo lagi..
dan mcm aku cakap td ler..hp ni xde usb cable
kena cucuk sana sini
hmm jap lagi erk..erk..
skrg ni tgh bz siapkan dokumen bos nak p meeting

3 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

zue...jangan lupa jejalan blog kita...mana tau ada yang terkena...hehehe

deelira said...

dah jenjalan dah :)
ok2..tp kenapa 10201?

LiErOSe~QiEmi said...

hikhik.. aku nyer boss, ari2 mood camtu jee.. aku ader ke takde ke sama je.. miahahaha sebab tu PA dia buat perangai ahahaha..