My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 14, 2010

Jalan-jalan lagi ke Zoo Melaka

disebabkan aku staff Perhilitan (Perlindungan Hidupan Liar & Taman Negara) dan Zoo Melaka ni adalah dibawah pentadbiran Perhilitan so..aku masuk Zoo free la :D hehe.. siap bawak pas kerja lagik..aku,somi dan anak2 dapat la free.family satu lagi dapat diskaun %. so ok la tu kan..ada jugak benefit nya. lus jugak zoo melaka nih..naik kematu kaki berjalan.anak2 seronok lebey.penat berjalan berdukung..penat berdukung..masuk stroller pulak.
tugu zoo melaka tu selepas pintu masuk ke zoo tu saje.so bergambar ramai2 dl.dalam pic ni cukup korum la..ada sorang cine tuh tolong amik kan pic kita org.kalau x ..ada je sorang x cukup hehe
masa ni acad ok lagi.. + teruja.
biasala..pasangan romantik abad ini..mesti nak posing jugak :p
anak-anak ibu yang sgt sporting ;) cayang korang sgt2
 badak sumbu tinggal serumah dgn kuda belang =)
umi x lepaskan peluang naik kuda bersama kak ida. umi nmpk keras dan takut2 je..hik hik..tp x nangis :)
ops! terlebey sudah..ibu naik jugak rupanya hehe..tp acad sporting habis.mulut x benti cakap dgn kuda :p ... " uda...uda" 
 ibu pose kat kandang ghimau!!..cube tgk muka umie tu..entah apa la dia majukkan huhu
seronok p reramai :)
dalam sangkar burung.macam2 jenis burung ada.tp sebelum masuk ke sangkar ni..pihak zoo ada sediakan satu karpet.karpet tu basah la..ada air sket.ada signboard kat tepi tu tulih..sila pijak karpet tu sebelum masuk..air pada karpet tu dah diletakkan ubat.untuk elak jangkitan bagai kan.hmm bgs jugak..zoo negara xde benda alah tu.
bear ... bear
orang utan ke gorilla nih??
candid!!..berkerut2 seme muka :p
yang terakhir..pose gedik dari kami berdua.. :)

thanks sayang ..umwahh

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

oooo air tu utk elakkan jangkitan erk??? ahaahah.. aku tak celop pon weh masa masuk situ..hikhik..udoh la berbadan dua masa tu..gilos..giloss..beshnyeeee nak jalan2 gak..ikot len kali boleh???

deelira said...

jom...jom
next trip..Pulau Langkawi