My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 16, 2010

saya yang cute ~ lalala...

terima kasih..saya mmg cute hehe
ayat xleh blah..
a big Thank u to mek nge

seperti biasa sy akan jawab soklan rutin yang akan datang bersama award ni

1.Apa nama blog dan knape letak name tu?
dulu ~ deelira
skrg ~ deeliraz
sebab; dee tu my hubby n lira tu aku la..
z kat belakang tu ..utk anak sulong aku Zulaikha :)

2. Jelaskan knape bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
kenapa dan bagaimana ~ jawapan seperti di atas

3. Bila blog anda mula beroperasi?
alamak..biler?? biler??
ishh x igt tarikh la..
tp sekitar tahun 2008

4. Siapa follower pertama anda?
x salah aku..mrs. K
sbb dia jugak yg mengajor aku wat benda alah ni :)

5. Ucapan kpd si pemberi award
cepat2 beranak lagi..
eh boley ke wat ucapan gitu?? keh keh keh..

6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni. :)
9? kenapa 9 kenapa x seploh?
okay..aku nak tag sahabat2 berikut :)


baru 8 je..
 xkan nak tag manje dgn bunga lagi sekali :p

selamat menjalankan tugas k :)

4 comments:

eima said...

hahaha..aku tag korg korg tag aku balik ??

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eh baru perasan...kita pun ada ek...ok ok...kita amik ok...

deelira said...

silakan amik :p

..nOj.. said...

nanti la aku ambk ek. tunggu aku rajin nanti. hehehe