My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 27, 2010

Hado Labo aku punyer

sukenya..happynye..
bloqwalking blog ratna td
dia ada cerita pasal habo lado eh hado labo hehe..
sape nak tahu apa ke halnya hado labo ni..
sila jalan2 kat blog beliau ok
dia ada offer sample hado labo ni
sape cepat dia dapat
aku pon cam berminat jer
aku komen la..
aku nak juge
alih2 dia respon minta alamat..
aku paling cepat sekali
kay sowii :p
Ratna.. TQ
hrm..aku masih menunggu dgn setianya
hadiah yg aku menang dalam fast contest dari izan
;) 

11 comments:

eima said...

tak bahye ke ..
takut weh main pakai sebarangan kat muka ...

ratna said...

zu.. ingatkan kerepek tu utk kita.. ha ha ha.. tghari ni saya post okay..

deelira said...

hehe..nnt zue wat contest hadiah kepek k ;)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

zue...dah dapat adiahnya kan...hehehe...

deelira said...

haah..baru je sampai ;)

MRS. K said...

zue, takpe kite pi beli sendiri.. kekeke..

..nOj.. said...

aku punye lum sampai lg ni. cam biasa despatch opis aku ni ptg kang baru g ambk surat

deelira said...

noj : sabar menanti k

kay : ;) hihi..

LiErOSe~QiEmi said...

weh, ok ker itu hado labo??? klu wokey habaq mai k.. leh aku lak menerai.. byk bintik itam neh.. jerawat takde tp liang rome terbuke luas.. bole perbaik dgn produk tu ker???

eima said...

aku dah tgk kat iklan TV .. dah tau dah .. huhu ketinggalan tul .. hukhuk

deelira said...

bunga : t kabo kat hang :p

eima : :)