My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 28, 2010

bos ada la jadi aku bz sket

boring la..hari ni bos ada. eh bukan boring dgn bos..tp boring dgn kerja. x benti2 lagi ni..
sempat lagi update status kat blog keh keh keh..

kang kalau aku pree ..aku update lagik..
pasal..............makan. hah suke citer pasal makan nih.. sbb tgh pose kan..
insyaAllah hari ni last day aku pose. bila dah pose ni..badan rasa segar je.sbb x masuk makanan banyak sgt kut..tp buka pose..melantak.. sampai nak semayang maghrib pon syetan duk asut aku..huhu.. x bagus betul!

3 comments:

ibu amirul said...

biasa lah tu...dugaan dugaan

nasaoji said...

ha, ni kompem time pantang ri tu, tak jg kesejukkan yer..?..

mak aii..rajin anak bujang u yer...siap sapu bawah kusi yg tak tahan tuu...cumeeiii jerrr..

deelira said...

hmm agaknye la kut.x pantang betul.huhu..

tang rajen tu serah kat dia
rajen ngemas umah..
rajen conteng laintai.. ;)

ni cam komen untuk entry lain je nih!