My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 22, 2010

tak ke giler aku dibuatnya

aku tahu dan seme org yang kenal kak put pon tahu
kak put sgt menggilai FT ~ Faizal Tahir la..
aku selalu baca dalam FB dia..BLOG dia bout FT ni
jus now..
kak put "bersembang" lagi dengan FT dalam FB
aku mmg yg suke menyebok ni..
mencelah la..
kui kui kui..korang tgk ni ek..
klik utk image yang lebih besar
korang x minat FT leh ar gelak2kan aku
aku minat giler tp x se gila kak put lagi keh keh keh
sorry kak put

 Faizal Tahir Salam Zulira.. Kalau nak pengsan sila call my dear Doc Riff dulu.. (◕‿◕✿)


FT .. thanks!


aku dah giler sekejap! 
(~o❤‿❤)~o

10 comments:

Puteri Nuur At-Terawis said...

sekarang ni ada sebab untuk Zue gilakan FT like i do. dia sangat sweet, dan charming. sila pingsan yer ;p

MRS. K said...

sabau zue... tu baru ayatnye, belom jumpa orang nye.. mau zue pengsan seminggu...muhahaha

Deelira @ Deeliraz said...

kak put : dah bgn dari pengsan

kay : aku "giler" sampai skrg keh keh

Puteri Nuur At-Terawis said...

;) dah ok eh?

amneez @ norel said...

Caya lah dik... ;) waaahhh.. memang patut pengsan.. hahaha

Deelira @ Deeliraz said...

zue dah ok..tp masih tersenyum sendirian :p

mrs_zura said...

jeles2..faizal tahir sebut nama penuh lg...smlm mimpi dia x?

Deelira @ Deeliraz said...

zura : kui kui..xdela termimpi tp suami ku plak jelezz..:D

mrs_zura said...

hoho..jeles ke...ckp kt dia komenla skali kot2 ft sebut nama dia hihi

Deelira @ Deeliraz said...

zura : x kose nyer dia tuh! keh keh