My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 10, 2009

aku perlukan ruang itu

aku sangat2 bz.aku xsuke dengan keadaan ini.hampir setiap hujung tahun perkara ini berlaku.amatlah tidak cukup 24/7 untuk aku skrg.siang kerje..kerja..sampai aku balik umah..aku abaikan anak2 aku..how sad!..aku x sempat nak melayan setiap pertanyaan kakak..n melayan setiap gerak langkah si adik..maafkan ibu sayang.ibu sangat penat.

semalam baru selesai satu perkara iaitu Majlis Hari Inovasi Jabatan.setelah penat dan lelah, akhirnya program berlansung dgn jayanye.apatah lagi dipuji oleh Pengarah kerana berjaya melaksanakan tugas sebagai urusetia wlwpon amatlah last2 minute..tp Pengarah sgt berpuas hati.Pengarah dan audion pon terhibur dgn setiap persembahan yang disampikan oleh setiap daerah.Sangat2 ada bakat terpendam.+ Kredit utk staff daerah yg sgt sporting. wlwpon ada beberapa perkara yg sgt menyakitkan hati sanubari..tp selepas semuanya berakhir smlm..aku malas nak amik pot benda remeh2. banyak lagi kerja aku.


aku dan Nor
we all berpakat nak pakai merah..
tp nor ni berkecuali coz dia peknen..
aku xde pic kami pakai bj merah..
nnt kawan dah upload aku upload lagi..




sesi pendaftaran..
tgk la tu..cik yaty wat2 bz :D
menyambut kedatangan dari Temerloh



aksi HOT dari
cik yaty n  Pn. mel










 
sedap jugak menu2 dia..ikan asam pedas, ayam goreng special, ulam2 + sambal power, danpecal paling best dalam kuantan. :D

selepas semua ini berakhir..aku kembali utk melaksanakan tugas2 di pejabat.. next week audit nak datang cek..wlwpon aku xde haruslah aku siapkan seme dgn kemas kan.jaga nama jugak beb! hujung2 tahun ni jugak..sebok dgn SKT.org lain wat SKT utk diri sendiri jek..aku uruskan SKT semua staff opis aku dalam 120 org..huhu..SKT sendiri lom isi lagik


i'll be off on 14th dec to 22nd dec 2009. so many program n continue with trip to KL & Raub...


hopefully stat keje nnt..aku sudah mempunyai ruang utk bernafas dan bernafas


sayonara


4 comments:

~Zetty84~ said...

alahai....siannye ko skang tengah bz erk...???
x pe, nanti bila dah okay, ko publish entry byk2....hihi ;p

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

ptt la lama xder citer baru.. hihi

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

eh eh update rupanya.. x appear lg skali pd nisa.. hmmm..

amneez @ norel said...

Sabaq na.. ni baru betul2 pekerja cemerlang.. :D tu la... akk pun xkesempatan nak sembang2 ngan zue.. punya la bz org tu.. :) 21hb nnti akk habis utk sem ni.. 22hb-23hb nak p honeymoon.. 24hb nak p KL amik result abg miri.. :D nak jalan jer.. nak bg ilang tension balaja kat kepala akk ni.. huhuu