My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 2, 2013

Shoping! Aidijuma & Peanut Candy

Sales!! Bawal Tone RM3.00 sahaja di semua kiosk Aidijuma
bln lepas aku beli RM5.. ini kali RM3 sahaja
harusla di grab >,<
xpe la murah pon.. janji selesa sgt pakai.. nak bentuk pon senang giler

Kat Kuantan ni.. kiosk dia ada dekat Megamall tingkat 1
Tapi oleh sebab kebarangkalian aku nak pergi ke Megamall adalah di bawah 10% sahaja
Makanya aku dengan rasa berbesar hati telah mengirim tudung2 aidijuma
yang berkenan di hati pada cik bunga 
Kepada Cik bunga yang sangat baik hati, pemurah dan penyayang
TERIMA KASIH sebab sudi tolong aku belikan tudung hok aku kenang ni ye

saje umpan kirim kat ko sebenarnya
leh la ko dtg jumpa aku masa balik kontan nanti
ada alasan gitu..
SEE? cerdik x?

selain itu, aku juga ada beli PEANUT CANDY daripada kak Pidah
Sekilo RM25.00 sahaja
orang lain jual mahal nih.. 
sape nak leh terus ke belog kak pidah ye
disamping korang meng ushar dan membeli
korang akan ketawa dengan tulisan kak pidah tu
aku kalau stress2.. aku baca belog dia mula la nak berair mata..
hok tengah sarat.. leh terpecah air ketuban kihkihkih

Sekali dia post pasal Peanut Candy aku leh tahan lagi
2 kali dia post.. aku dah gelabah
masuk 3 kali.. terus aku order
Tambah2..cik bunga dah offer nak tolong amik dari kawan baik dia tu
n nnt dia pass over kat aku masa dia balik raya ni
YES!!!
kalau tidak kempunan mak!

Terima kasih sekali lagi wahai sobatku
Sayang bangat sama kamo
 

2 comments:

eima said...

k.pidah bab menulis tu mmg terer ....

untung la ade org tolong beli ... lain kali offer jg kat aku boleh aku kirim

Fida Ghazi said...

tq zue tolong promo! Selamat Hari Raya!! :)