My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 26, 2010

macam-macam hal

haihs.. dah niat dari malam td. hari ni nak update blog. dah bersawang dah ni. macam2 cerita nak share..tp MALANGNYE... macam2 hal telah terjadi pepagi ini. Yang membuatkan aku.. geram dan patah semangat nak update blog. itu lah ini la..

wlwpon bos xde, tp dari pagi td aku asyik terima sms dari dia. suh itu dan ini. ada org wat keje x betul n sekerat jalan.. aku kena sambung.

hrm..... geram nih.!!

2 comments:

..nOj.. said...

sabo la wei. aku ni brape kali bgn dan duduk semula dah ni. lapo ni. nk mkn pun takleh lg.

LiErOSe~QiEmi said...

woiii hapdet laa windu dah ni uhuhuh