My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, October 1, 2010

Shoping d Giant ~ berbaloi-baloi

 hasil bacaan di Metro semalam
berkobar-kobar semangat aku nak p beli stok susu & pampers anak
kebetulan aku lom beli lagi utk bulan baru nih
harga biasa susu Nespray adalah RM21.99 - RM22.99
harga istimewa yang aku dapat semalam RM15.99 
harga biasa pampers Fitti Basic ialah RM27.99 - RM30.99
dan harga istimewa adalah RM23.99
banyak dah beza kat situ
promosi adalah di Giant Kuantan 
bermula dari 30 hb sept - 3hb okt
hasil berkobar2 semalam adalah
pampers Fitti 3 (1 dah bg pada pengasuh)
dan susu adalah 6 pack
barang2 lain adalah sampingan kerana kebetulan minyak pon dah habis di umah
tisu pon dah xder, frankurter dgn jem pon dah habis
dan rembatan melebihi RM200
aku dapat gift voucher RM5.00 x 2
tapi.. kena berbelanja melebihi RM50.00 dalam satu resit baru leh guna voucher ni
dah ler aku ni jarang bebenor berbelanja di Giant
pandai tol Giant trick aku suh datang lagi nnt
teddy bear kaler pink tu pon free gift jugak
sbb berbelanja barangan bayi melebihi RM200.00

stok pampers maybe sampai bulan depan kut (Nov)
Stok susu x pasti sbb kekerapan minum susu adalah bergantung pada anak2

sekian, entry shoping semalam.

10 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

toys kaler merah tu sampingan jugak ke apa...

zue, on chat kat fb jap...

deelira@deeliraz said...

toys tu free gift

cik puan akish said...

wahhh sonot bersoping neh/..:)

mrs_zura said...

bestnya dpt free voucher n patung..ktorg xleh nk beli lg brg2 sbb harga tgh mahal..pandai deme time gaji dia naikkan harga...smpi harga susu kt pasaraya mamak lg murah dari tesco huhu

..nOj.. said...

camne aku nk dpt kan monyet kaler pink tu wei. cam comel la plak. dan besar.

rugi rugi. aku dah beli stok susu n pempes last week kat tunas manja. mahal

Intan Inn said...

wahhh bestnyer...erm cute jer bear tue..nakkk jugakkk...

deelira@deeliraz said...

akish : hehe sonot2..kering poket.

deelira@deeliraz said...

zura: hehe dpt barang free mmg best.huuhu besa dah tu.ramai amik kesempatan

deelira@deeliraz said...

noj : beli barang sama cam aku beli ler..dapat la monyet tu. :p

sib baik bulan ni aku beli lambat sket.

deelira@deeliraz said...

intan inn : cute kan? dua warna ada hijo dgn pink. sib baik dapat pink..
comel sket..