My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 21, 2010

raye raye..

Wlwpon hari raya dah berlalu.. tp aku pasti mood raya masih berkobar2 di hati memasing. suke tgk blog n pic kawan2 di FB ~ seme nya gambar raya dan bermacam2 warna.
kak izan ~ pink lite2
kay ~ shocking pink
zura ~ silver
ratna ~ hijo2 + black


haih ramai lagi la.. pendek kata macam2 warna. tema aku tahun ni adalah orengggg
layan pic ok..
Selamat Hari Raya buat semua ...

7 comments:

MRS. K said...

aik, si adik tu baju kaler ape tu? hehehe...

taon depan aku nak kaler oren la!

deelira@deeliraz said...

utk adik spesel kes kay.. hehe

tahun depan aku nak kaler black plak.. ;) tu pon kalau umur panjang wei..

LiErOSe~QiEmi said...

ee.. tak bek tau acad ko lenkan kaler... nanti beso dia cakap.. ibu tak adill!!! hihihiih

mrs_zura said...

haha dh plan utk thn dpn ye? sy tgh pikir2 lagi nk wat warna ape..eh raya haji???

eima said...

tu la br nk tanya sal adek ...hihi

aku rasa aku centek bila pakai oren ...hahaha ayat tak leh blah ...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

k, aku pun nak oren jugak...
amik yang terang2...

hyazz said...

zue... taon depan lambat lagi arr... raya aji taon ni nak warna aper lak... beli yang dah siap la kot...