My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 9, 2010

mencutikan diri

yes! i'm @ home. penat travel dari K ke K..sampai semalam kul 10++ hmm.. . Tp wlwpon aku x kerja.aku tetap bgn awal..basuh kain bagai..huhu. sambil2 tunggu kain siap..aku melayari la intenet ni. RIndu nak berintenet 3 hari off. kat sana leh je nak bawak lappy tp..jadual padat giler. balik dari meting pengurusan tu..hmm so many things yang perlu aku buat dan perbetulkan balik. esok segalanya akan bermula :) target kementerian terlalu tinggi tp kita sebagai SYMP kena akur kan.

lapar la perut..korang mkn apa pagi ni? jap lagi aku nak kuar bekpes dgn my hubby n kids.skrg depa masih tido :)

daa..

2 comments:

..nOj.. said...

dah balik dh weh? aku dh lama gile tak pegi kelantan. ade ape ek kat sane. hehehe

deelira said...

hehe..dah balik..penat wei..jauh bangat! ada meting pelarasan pengurusan kat sana.aku terlibat dgn hrmis.so kena pergi jugak..huhu