My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 23, 2010

jom serbu Stadium sukpa

hari ni 11 Syaaban 1431H. Lebih kurang 18 hari saje lagi kita akan menjengah ke Bulan Ramadhan al-Mubarak.insyaAllah semoga dipanjang umur untuk melalui Ramadhan ini.korang dah habis ganti pose ker>? aku ni je terkedek2 lagi nak perabis..tgl lagi 3 hari je.azam utk Ramadhan kali ini..nak habiskan ganti pose cepat2 la..huhu..azam ni di foward dari azam taon2 lepas ok. Masih x tercapai.

biasa aku beli baju raya anak bulan poser.aku dah rasa betapa susah dan payah nya aku dan somi kilik anak ke pasaraya yg dipenuhi org ramai.dah la terpaksa buka pose kat bandar.then terus ke pasaraya.solat tarawikh malam tu kompen x pergi dah. so dis yer aku dah decide nak beli awal.

cam tahu2 je aku nak shoping bj raya anak n mak sekali . . aku ternampak banner ni di sepanjang jalan dari umah ke bandar dan dari bandar ke umah aku.
 aku amik pic ni masa drive kete. x jelas sgt kan. aku crop kan
 hah tu dia..
METROJAYA JUALA GUDANG 21-25 Julai 2010 11 pagi - 9 malam
kat STADIUM SUKPA kuantan

"bang..jom p sana.kut ada terkenan baju mana2 kat anak2 n mak ni "
my somi setuju..so...tunggu..apa yg akan kami grab di sana nnt.

sape2 duk kat ktn..jom pakat2 meramaikan Jualan Gudang ni..
yg duk jejauh tu..balik kontan mg ni ok.las hari ahad ni.

6 comments:

..nOj.. said...

aku dh pg smlm. mmg berbaloi2 wei. baju tuk anak tu ko kena sedia duit seguni. byk sgtttt yg cantek2. tuk mak tak byk sgt pilihan. tuk apak ade byk gak la. mmg metrojaya ni tau2 je kan nk wat sale time ni. haha

mrs_zura said...

ada gak perasan promo ni mggu lps tp beli kt sini jela huhu

deelira said...

noj : x sabar nak p sana bile tgk entry ko tuh huhu.hari ni sure ramai serbu sana kan.

deelira said...

zura : KL lagi banyak sale beb

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku tunggu sogo sale...nak mik cuti, anak tinggal taska, p borong baju anak ngan hubby....lalala

deelira said...

erk sogo? alamak..rasa nak g sogo plak..dah lama x p sogo!