My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 29, 2010

ST ~ huhu

gambar dari mr.google coz bedak nya dah xde
dulu aku sangat setia pada brand ini
bertahun lamanya..
silky girl
bedak dia pon ok jer
cume kawan aku pernah tegur,katanya muka aku sedikit berminyak dgn compact powder nih
tp aku tetap setia jugak..xberalih
sampai satu hari ada kawan opiz aku promosikan
brand MIAMI plak
mula aku teragak2..sbb aku x suke tuko2 nih
tp ramai dak opiz kata ok
aku pon cube la
not bad la..
ala2 foundation powder kan
so muka lebey cantik..
hehe cantik ker?
tetapi...one day nak dijadikan cerita
acad main bedak ni..belom sempat aku pegang..
dia dah baling dulu..sepenuh hati plak tu..
jawabnye kedinding la bedak tu
habis pecah berderai..sedey la..
bedak cenggini tahan lama sebenarnya
tetapi aku masih pakai lagi..
dan lagi..
asalkan leh tempek kat muka..gune je ler
hm tp..
sejak aku baca blog ratnamurniwati pasal produk ST
(gigih aku belek post lama ratna sbb nak cari link) hehe
aku dah pasang angan2 nak guna produk ni
++ ada juga sahabat baik menggunakan set produk ST ni
so dah lama pikior
kebetulan plak bedak MIAMI dah pecah berderai
aku pon ajak ler si somi g kuantan parade
cari bedak yang aku nak
compact powder dari Sendayu Tinggi
ada 2 jenis masa tu..
yg ni RM30.00
yang paket baru RM40.00
jurujual tu kata isi nya sama
cuma packing je baru.oleh kerana aku baru nak mencube aku amik je yg RM30 (pack lama)
wlwpon dlm hati membuak2 nak yg bekas baru tu coz lebey cantik n smart
 so far aku guna ..aku puas hati
bedaknya pon halussss saje
x terasa macam pakai bedak kat muka
duhai sang anak..jgn la dibaling lagi bedak ibu ok :)
kalau baling lagi..ibu beli tepong gomak sudah!!

5 comments:

mrs_zura said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mrs_zura said...

wah..bedak itu bedak ini..sy last beli bedak masa nk kawen ritu..pas kawen x pki bedak pun..huhu

Deelira @ Deeliraz said...

hallo puan zura..lepas kawen lagi la kena berbedak.nak tambat hati somi kan :)

LiErOSe~QiEmi said...

uit! uitt!! Ok tak ST??? Nengok iklan kat tibi.. tingin ko.. cam beshhh jee.. eheheheeh

sekarang aku tibai je apa2 bedak, tp biasanya aku pakai bedak silky gurl je lorr

Deelira @ Deeliraz said...

hehe aku pon dah lama tingin wei
aku pon sentap la satu
so far aku pakai ok..bedak dia halus mulur jer..
cube la wei..cume mahal sket la..
kl yg silky tu baru berapa je..aku pon pakai silky dl.silky pon ok.tp MIAMI lagi ok dari silky nge.u should try ST dear :)