My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 6, 2010

2010


hari dah 060110
baru hari aku sempat nak wish seme kat blog ni
"selamat tahun baru"
setiap hari pada hujung2 tahun yang lepas..
aku sgt bz..aku pon xtahu la kenapa..
maybe salah satu sebabnye..
ramai bercuti dan aku kena cover seme keje..
giler x??? huhu..time ni la HQ minta itu dan ini
then..tahun baru
aku bersyukur kerana aku bkerja dgn jawatan yg baru
setelah berkurun menunggu akhirnya inila imbuhannya
skrg aku dan kawan2 p.a yang lain yang dahulunya dikenali dgn 
Pembantu Tadbir (kesetiausahaan) N17
dan sekarang
Setiausaha Pejabat N27
berita gembira ini didahulukan dengan rasa kesyukuran yg sgt tinggi

Dengan kedatangan Tahun Baru 2010 ini..
aku berharap rezeki kami sekeluarga semakin bertambah
tp rezki itu tidak termasuk anak yg baru ek..hihi
Aku bersyukur kerana masih dipanjangkan usia
Aku bersyukur dengan segala rahmatNya
Aku bersyukur memiliki sebuah keluarga yang sempurna (bg aku)
Terharu dan rasa takut mula menikam2 bila memikirkan anak2 yang semakin membesar
Hajat utk menyekolahkan buah hati sulung ku pada tahun ini aku tangguhkan dl.Jika tiada aral melintang patah..tahun 2011 kakak akan ku sekolah kan..
hari ni juga aku ada baca entry di blog ratna
aku kena wat persediaan mental dan fizikal
sbb aku tahun perkara sebegini pasti berlaku nnt..

dalam masa yang sama aku berdebar..sgt berdebar kerana
ada sesuatu yang aku anggap besar akan berlaku dalam tahun ini bg buah hati sulong ku
juga harapan ku..ini adalah yang terakhir
apa perkaranya..akan ku ceritakan di entry yg lain..

Umur menjelang 26 tahun ini..
semoga Allah terus merahmati aku dan keluarga..
Doa dan hasrat ku adalah utk menjadi yg lebih baik dari tahun lepas dalamapa jua perkara 
X lama lagi aku bakal berumur 26 tahun
tp ada kawan2 yg beruntung kerana baru saja menjengah umur 25 tahun dalam Disember
antaranya..
zura 
kashah,mekni,aqilah
dan antara org pertama menjengah usia baru adalah
apa pon..
"HAPPY BELATED BESDAY TO ALL MY FREN"

Motip letak pic kat atas tu adalah..
saje2..hehe
gelagat anak2 yg semakin membesar
sekadar utk tatapan


sayonara : ZZ


5 comments:

MRS. K said...

huhuhu... blom tua lagi zue!!

mrs_zura said...

huhu..selamat thn baru zue...n tahniah dah jd pegawai hehe...lehla wat mkn2 mcm nie...all d best ot you my pren...

Deelira @ Deeliraz said...

mrs. k : lom lagi ek k?? huhu
ok2 zue setuju kita masih muda dan akan terus muda

zura : terima kasih zura.insyaAllah ada rezki nnt.. ada la :) thanks a lot

~Zetty84~ said...

wah...thanks alot lalink..!!!
hihi...tak pe la, kita nek gred ckit...
berbaloi la nanti kalu pass PTK..hihi ;p

Deelira @ Deeliraz said...

zatty,,yup la..rezki kita nih