My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 3, 2009

Wajah baru

x tahu nak describe camne tatkala sesuatu yang berlaku tu dtgnye daripada kecuaian aku sendiri..tarik nafas dalam2..n redha je la..x tahu apa yg aku duk tekan2..secara x sengaja aku telah mendelete seme post2 dalam blog aku..


so hari ini..today..
aku dah wat keputusan x mo dah duk sebok2 cari jalan camne nak dapatkan semula entry lama..
aku nak mulakan hidup baru.....huaaaa...tensen tol!! 
so now  aku  perkenalkan (cet ada org  baca ker?)
blog aku yang baru 
deeliraz.blogspot.com
sebab apa dan mengapa aku pilih nama deeliraz nih..
korang pon tahu kan
trademark aku deelira..
nnt guna nama lain..
org x kenal plak kan.. (eh ada ke org kenal)huhu
 

4 comments:

~Zetty84~ said...

erm...i'm the first follow zu nih.. ;p

MRS. K said...

ok.. i folo u

Deelira @ Deeliraz said...

tq to zatty n kay

k.Norel said...

cun..cun... :D pasni kena sentiasa beringat ler.. hihihi..