My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 11, 2009

Milestone Acad


Hari ni Muhammad Rashaad Fitri 1 tahun 1 bulan 1 minggu
Selain dah ada 4 batang gigi..
2 bawah & 2 atas..
dia dah pandai ......

salam aku.. 
setiap pagi sebelum p keje..
aku hulur tangan sambil cakap "amin ibu"
dia akan  amik tangan aku n bawak ke mukanye..
ala-ala cium tangan la tu kan
wlwpon dia tak tahu apa2 .. tp at least aku berjaya ajar dia 1 perkara baik
antara hobi2 dia skrg adalah.. 

naek motor ni..
 
menonton televisyen dengan sepenuh hati..
terutama iklan2 yg agak menarik
kalau buka tom tom bak..
lagi la dia kematu kat situ
 
menyakat kakaknye adalah hobi yang paling disukainye skrg
tp aku sbg ibu sgt suke melihat mereka berdua bermain
 
dah pandai minum air menggunakan straw..
aku x perasan perkara ini sehinggalah dia merampas botol kakaknye nie
yg sekaligus membuatkan kakaknye mengamuk sakan..
 
suke mandi sampai x nak keluar dari bilik air..
kalau kita angkat..
jawabnye melentik2 la badan dia..
sambil meraung sampai 1 taman dgr..huhu
kadang aku rendam sampai kecut rangan dia :D

 

8 comments:

mrs_zura said...

wah wah...4 dah pagar dia ek? hehe..comel je...hmm best kan bila anak berkembang dari hari ke hari...

Deelira @ Deeliraz said...

ye la zura..
erti hidup bg zue skrg adalah
keluarga zue sendiri

MRS. K said...

acad da jalan ke zue?

Deelira @ Deeliraz said...

sayangnye...belom.
tp dah manjat2
hadif dah jalan kan?
tgk dalam pic kay p langkawi tuh!
huhu jeles2

MRS. K said...

hadif da jalan...laju dah..senang skit nak wak bejalan.. takyah dokong dah

~Zetty84~ said...

waaa....suka berendam erk..hihi ;p

Deelira @ Deeliraz said...

sgt suke mandi :D
blom bawak p pool je la lagi nih..

amneez @ norel said...

comel rendam dalam besen tu.. hehehe