My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 3, 2009

Giler FV

aku tahu ramai yang dah familiar sgt dgn game FV ni kat FB..
aku jek yang terhegeh2 baru nak mula..
tp penangan FV ni sgt dasyat la..
sampai teringat 2 kat umah..terbawak2 dalam mimpi..
aku tak tahu org lain macamaner..tp aku jadi addicted dgn FV
sape ek ajar aku??? kak zie laa mula2 sekali ajar aku main nih..
haru aku..mula2 x tahu gak..asyik2 layu memanjang
rugi mak!!..:D pastu tanya sifu (kakzie lagi)
dia pon ajar ler...satu per satu game dia ajar aku..
selain FV,aku aktif gak SG n FP,
korang tahu x shotform tu?? huhu ..x terrer la korang
Sunshine Garden n Farm Pals..tp boring ar..game ni leh curik2..
pastu sifu ajar lagi..
sampai akhirnya aku berjaya dapat pak guard dengan FREE :D
so kawan2 sume x leh curik dalam kebun aku sudah!!
hahahhaaha...(gelak beso)
yg paling best..aku telah menurunkan ilmu hitam aku ni pada teman2 opis..
sampai diaorg pon dah addicted dgn game2 nie..
siap ada yang nak cuti bersalin pesan aku suruh jaga kebunnya hu hu..hebat x???
tp yg aku x puas hati nye ada di antara kawan2 yg aku ajor tu sudah pintas level aku :(
huhu...xpe2..adat permainan kan..
ni antara hasil di ladang aku :P



kalau la ni ladang betui2...kaya aku..kaya!!! hehe..
tp korang tak tahu..
aku ada FV aku sendiri di rumah..
n tgh tunggu nak HARVERST kali ke 6 :P



cube korang tgk betui2..ha kan merah2 tu..
pedas woo cili nih..
sedap kl wat sambal..tp masih kecik lagi nih
 
yg ni plak pokok lada hijau (lada besar)
yg putih2 tu bunga dia la nak menjadik lada ..
dah banyak kali aku mkn hasil dari lada nih..
sampai x terabis makan..aku sedekahkan kat jiran kiri dan kanan umah aku tuh..
 
Pokok Daun kunyit ni je x berapa subur..
kena makan di ulat nih.. x sempat di selamatkan
dan ..jeng jeng jeng..
 "
"
"
"
"
 
Tuan punya kebun..hehe
x reti2 nak tido anak ibu nie..
masa amik pic ni dalam malam sgt dalam kul 10 lebih gitu.. 


6 comments:

MRS. K said...

bagus ni ada farmville sendiri
leh kutip hasil...
ada gak pekdah..
kehkeh

k.norel said...

hehehehe.. sweet sangat.. i loved this entry.... :D:D
dasat la penangan FV ni.. xnak sedekah ke cili tuu kat jengka ni cikit.. :D hahaha

k.norel said...

U pun dah perturunkan ilmu kat i tau.. sampai masa nak ngajar pun teringat2 ladang.. hehehe..

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

add nisa jd jiran kt fv

amneez @ norel said...

dik... akk dah cerate blog... welcome..welcome.. hehehe
http://amneez.blogspot.com

~Zetty84~ said...

wah....siap ada tanam pokok cili n daun kunyit lagik...zue nih mesti slalu wat masak lomak ke...? hihi...bagus2...erm...zati nih, tanam pokok lalang keliling umah ada ler... ;p