My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, November 16, 2009

2012

huhu...lama sungguh nak gaji bulan ni ek..
maklumla  dah dapat awal  masa OKT hari tu..
aku tahu..kat luar sana pon ramai tgh 'sesak' giless jugak sama cam aku..
tp.. life must go on right :P huhu
dalam pada kesesakan melampau itu..
aku dan suami masih sempat set program utk weekend kitaorg..
cadangan encik suami.. tgk wayang
2012..
hari sabtu..kitaorg keluarla..
konon nak tgk wayang petang tu..
aku plaks cakap kat abg..alah sure ada tiketnya..
sekali p kat kompleks teruntum..
perghh.. ramai nya umat!!!
alih2 xde tiket..balik la kitaorg ni
tp b4 balik..kitaorg dah beli tiket siap2..
utk tayangan 15hb..huhu
conclusionnya..cerita yang sgt menarik..
dari segi kekeluargaan..parents yang bercerai berai
anak2 jadi mangsa keadaan sehingga mencetuskan
benci dan dendam..
kasih seorang ayah yg sgt menyentuh hati
dan dunia yang hampir kiamat..
2012 ada gambaran mata manusia menjelang dunia nak kiamat..
hakikatnye..lebih dari  itu..
Hanya ALLAH sahaja yg tahu



3 comments:

MRS. K said...

takleh bayang kiamat camne

LiErOSe~QiEmi said...

bestnye.. leh lagi tgk wayang.. aku??? ermmm..tgu kimi beso la dlu kott...rindu zaman dolu2 somo nengok wayang, produser2 kaye pun sbb kitorang gak la kan?? Ahaha..

amneez @ norel said...

dik.. kat ECM tu dah ada GSC baru bukak.. tunang kawan akk tu bgth dia.. dia kabo ke akk .. ace tengok kat sana plak best ke tak..? :D