My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 14, 2014

Panggilan

Panggilan yang diterima maghrib semalam saat aku menonton saat-saat akhir Tengku Adam Kamil ku.. eh! tetibe plak huhu.. tp panggilan yg diterima jam 745 malam.. membuatkan aku xleh tgk arianna rose 15 minit terakhir. Selepas terima panggilan tu.. aku jadi terkedu.. x tahu nk buat apa.. terdiam.

Doctor Navigesh dari Hospital Tengku Ampuan Afzan [HTAA] call memaklumkan supaya aku dapat menyerah diri pada 17hb Februari 2014 jam 8.00 pagi. Operation yang ditangguhkan akhirnya telah tiba masanya. aku akan di operate pada pagi 18hb Februari 2014. Sumpah! nak beranak secara operation pon aku x berdebar cam ni

Ya ALLAH KAU permudahkanlah segala urusanku pada hari kejadian. Sesungguhnya semua yang berlaku adalah dengan kehendakMU

Kawan2 sekalian.. maafkan segala kesalahanku tidak kira sama ada yang sengaja atau pon tidak sengaja.

5 comments:

eima said...

semoga ko kuat my dear fren....
inshaa Allah tak de pepe ... ko hyper tiroid ek ...

ko dah try set tiriod shaklee tu x ??

deelira@deeliraz said...

aku tiriod biasa. bukan hypo or hyper.

aku dah try cam2 ubat. akhirnya berserah je la.

Ibu Amirul said...

moga dipermudahkan semuanya.... moga cepat sembuh

MRS. K said...

dun worry... everything will be fine. take care

Hotaru Tomoe said...

zue, cane keadaan zue sekarang?