My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 19, 2013

Testimoni Ephyra

Alhamdulillah...

Kerana diberikan keserasian dengan EPHYRA. bukan sebelum ini tidak pernah mencuba produk2 lain.. tetapi.. tidak berkesan. Tidak menyalahkan produk.. salahkan diri sndri kerana mudah tertipu dengan IKLAN.. sapa selalu tertipu dengan IKLAN dan mudah terpengaruh..sila simpan tangan kat belakang.. xyah tunjuk2 kelemahan diri tu.. simpan je lagi baguih hehe..

Aku lupe untuk mengambil gambar keadaan sebenar lengan ku ini sebelum consume dgn Ephyra. Gambar di bawah adalah selepas 5 hari dan 20 hari pengambilan EPHYRA

Aku mengalami alahan yang amat teruk pada kulit terutamanya di kawasan lengan yang sangat mudah kelihatan. Wlwpon berlengan panjang mmg akan nmpk jgk.. ada je yang perasan dan buat muka semacam bile tgk. Geli kut!.. aku x marahkan dorang sbb anak aku sndri pon menunjukkan reaksi geli geleman bila tersentuh secara tidak sengaja huhu.Sedih!



Selain daripada itu, masalah keguguran rambut yang aku hadapi juga berkurangan. tidak 100% tp mmg nampak ketara. biasa..kl selepas shampoo kan rambut.. kat tangan ada segenggam rambut..skrg ada beberapa urat sahaja..Syukur


Aku jgk sudah berani keluar rumah tanpa krim muka. Sungguh.. aku akan pakai krim muka walaupun untuk ke kedai membeli barang2.. sbb kulit muka sangat kusam. Now, aku hanya perlu menyarungkan tudung sahaja. Rasa muka lebih lembab tp belom glowing2 lagi la.. kena makan 2-3 kotak.. pastu glow la kut hehe

TQ Ephyra ;-)

 

3 comments:

eima said...

alhamdulillah ... berkesan ... pasni makin putih la die

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Nadhirah said...

salam :) gune ni utk testimoni boleh? tq .