My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 27, 2010

Safi Rania Gold

Perempuan dan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Dulu aku pernah buat entry pasal produk safi yang dah bertahun lamanya aku guna. aku x pernah berpaling pada jenama yang lain. kebetulan muka aku pon x sensitip.

kali ni nak berkongsi cerita pasal produk kecantikan lagi. aku masih menggunakan produk safi tp di upgrade ke Safi Rania Gold.

Awet muda dan pencerah kulit Formulasi Nano Emas 24k
kotak yang pertama ( atas sekali) adalah pelembap utk malam
kotak kedua; dalam tu ada krim pencerah, pelembap siang dan penyegar muka (toner)
 kotak bawah sekali ; serum,gel pembersih wajah dan krim pencerah
yang seketul kat luar kotak tu adalah pencuci muka
hm ni aku beli masa promosi
kalau x mahal jugak regenya
seme sekali ni RM117.90 sahaja
ceh! SAHAJA tu..padahal terkebil2 juga mata aku nak membayo
tp aku pikir, penat2 kerja apa salahnya spend sket utk diri sdiri kan
kalau beli 1-1
aku perasan serum tu harga dia RM30++
satu kotak secara pakej tu x sampai RM40
so jimat la kan.
aku baru cube Safi Rania Gold ni selama 3 hari
so far, aku rasa kulit muka aku tidak berminyak
sebelum ni agak berminyak
boleh wat goreng ikan..hehe
kelihatan lebih muda - BELOM
kelihatan lebih putih - BELOm
yela.. kan baru guna

ni close up produk
 Krim Pelembab Malam
 SET PERSONA
ni kita set utk siang la
Krim Pencerah
Krim Pelembap siang
Penyegar muka (toner)
 SET KIRANA
(untuk penggunaan malam)
Krim pencerah
Serum
Gel Pembersih Wajah
Pembersih Wajah
lepas balik kerja, nak mandi petang tu
hmm cuci muka dgn yg ni
bau produk ni wangi tau

ok..sila dapatkan di pasaran SEKARANG
;) 
 

9 comments:

ciK mOt (",) said...

ADIK MANIS...
sok dah putih, dah kelihatan muda bitau ek...
akak pun pernah nak try ni ha...

..nOj.. said...

wei aku penah beli tau krim yg siang punye tu. konon nk wajah kelihatan bersinar seperti emas la. tp rsenye kulit aku cam tanak terima plak. aku rase mcm berminyak2 gile la muka pas pakai. ade lg krim tu kat umh tak berpakai pakai

deelira@deeliraz said...

kak izan,

i will :p

deelira@deeliraz said...

nojj,

maybe x serasi dgn kulit ko. :p

hmm x berpakai2??? meh bagi aku..wakaka..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhh dah kategori emas dah die nyer pencuci.. aku pun dok tukar2.. tak tau ape yg seswai.. buat masa ni try syahirah.. ok laa

Fida Ghazi said...

eceh-eceh.. 3 minggu lagi jelita la tuh.. ahahaha..

k. fida pon baru pakai produk ni.. so far ok la sikit muka ni..tak kusam macam dulu.

deelira@deeliraz said...

bunga : hrm harap2 bersinar2 la muka aku pas ni ek.. hehe

deelira@deeliraz said...

kak fida ;

hehe.. kita sama2 tgk ye kak..sure bersinar2 :p

muka sy skrg dah x berminyak cam dl..:)

~ Aa|Naa Nad|raH ~ said...

saya pun pakai safi rania ;)
x mau dah yang lain =)