My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 7, 2010

open house

nk wat entry raya las2 Syawal ni
hmm.. 28 syawal dah kan.
esok dah las kita dalam bulan syawal n dis saturday 
dah masuk 1 Zulkaedah
hari tu cousin ada wat open house
umah dia kat Bukit Istana
kalau kat ktn ni, rumah area Bukit Istana tu kira rumah ada class la
ada guard bagai
aku suke p umah dia sebab umah dia cantik
hiasan dalam umah dia sungguh2 meruntun hati
tp lupe plak aku nak capture gambar dalam umah dia
sbb duk sebok mkn hari tu
nak g capture lain kali.. cam dah x boleh
sbb aku dgr dia nak jual umah dia RM1 juta
ada Datuk offer nak beli dgrnya

hmm layan pic saje la..


 dila ni 2 pupu aku
ibu mude ni ada anak lelaki 2 org
umur baru 22 tahun
 yang pakai baju peach tu anak tuan umah - syasya
yang sorang lagi tu adik kepada dila td - siti
 mama with umie
 with my beloved mama
 again - mama with cucu-cucunya


adik kedua - nana
x samakan muka kitaorg?
dulu masa kecik suka bercakor-cakor
skrg dah jadi baik giler..memasing dah beso kan..
single n available lagi ni

5 comments:

..nOj.. said...

bile la agaknye nk merasa memiliki umh kt bkt istana tu wei. heheh.

eh mane ko beli baju2 umie n acad tu wei. aku dah tgk 2-3 org budak pakai. cam lawo la plak

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

aler, nape tak snap gambar umah tu...mana tau tetiba ada angan2 nak li umah tu...hahaha

deelira@deeliraz said...

noj : huhu..insyaALLAH ada rezeki nnt..

deelira@deeliraz said...

kak izan : dok ingat ler kak...

LiErOSe~QiEmi said...

laen gile muka nana skrg.. sebijik mak ko dah