My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 8, 2010

jatuh lagiiii

kenapala acad kamu jadi macam ni???
x reti serik ke?
x tahu sakit ke?
kamu jatuh..ibu kena marah
kamu jatuh...ibu dipersalahkan
huhu...wlwpon mmg nmpk ibu yg cuai tp kamu tuh!!!
semalam acad jatuh lagi
dan lagik..
kali ni teruk sket
kali pertama jatuh dalam bilik air x teruk sgt sbb dalam bilik air ada alas lantai tuh
kali kedua nih..
kepala terhantuk kat bucu lantai nak ke bilik air
dari dapur nak masuk bilik air ada step
kepala dia terhantuk kat step tuh (*_*)
nangis selok!.. org kelantan cakap "ko'or"
tak tahu korang faham ke x ayat tuh
puas pujuk..berlekuk jugakla kat belakang kepala dia..
nak g klinik ke x
nak g ke x..
tanya mama dia kata " kalau anak x muntah xpe"
tp kalau nampak perubahan...JUST GO
nmpk dia ok.. aku pon letak minyak but but kat belakang kepala dia tu
tepuk2 terus dia tido dalam sedu dan sedan
kasihan sgt!!!!!
tp mmg x kan serik..bgn dan pergi lagi

"adik..jgnla buat hati ibu x keruan sayang..
setiap kali adik jatuh mesti ibu risau..takut ada effect apa2..
Cepat2 la besar sayang supaya adik x jatuh2 lagi"

1 comment:

LiErOSe~QiEmi said...

budak2 zue, biasa aaa nak membeso kata ko kan.. ehehe.. si qimie tu pun, baru je lobam dahi, turun dari walker sndri, nak kejo aku masuk dapo, tp papa dia pegang walker tak bagi jalan, cepat je dia kuar, tak dan2 dh nk tahan.. ermm.. nasib tak benjol sbb cepat tuam dgn ais... sabo je aaa kan.. (ckp kt diri sndri sma neh ;p)