My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 19, 2010

cool fever

tak tahu la benda ni sebenar2 nya berkesan utk 
mengurangkan demam atau tidak
tp setakat hari ni.. rajin jugak aku guna benda alah ni 
bila permata hati aku diserang demam
satu paket cool fever ni ada 2 keping dalam tuh
so smlm 2-2 badan anak aku panas 
jadinya aku tampalkan pada kedua-dua dahi diaorg
kakak ok je..sejak dari beli cool fever ni petang tu..sebok tanya bila nak tempek kat dahinya..
si adik plak..aku letak je kat dahi..badan dia cam geli2 sambil mata terkenyit2
gel pada cool fever ni buat dia rasa geli geleman huhu..
tp setelah dipujuk + diugut barangkali dia takut nak cabut
pagi ni bangun..2-2 pon dah sejuk sket..xpanas mcm mlm td..
tp aku still bekalkan ubat utk pengasuh depa takut tibe2 suhu naik

anak2 ibu...GET WELL SOON!!

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

Aku pun guna cool fever time Qimie demam.. .Tapinyee..bertuahhh aaa klu lekat kt kepala dia.. Suke norr dia cabut...Biasanya klu dia dah lena baru aku bubuh.. b4 that aku basahkan dulu kepala & badan dia dengan air asam jawa ker, air dgn lendir daun bunga raya ker.. spya suhu badan turun.. Kate doc kena pakaikan baju2 lubang.. & jgn selimutkan supaya panas hilang dari badan.. kan???

Ish.. umie pakai puting lagi ker zue?? Ke ngikot adiknyee jer??

Deelira @ Deeliraz said...

haah acad semalam mmg aku pakai kan singlet je..

haah BERPUTING LAGI ok!