My Followers

Syurga Cinta

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 4, 2009

aku yg terkini


gemuks x aku skrg..
camne nih..
beranak sorang naik 10 kg..
sorang lagi 10kg lagi..
oh tidak!!
tapi skrg aku dalam usaha utk mengurangkan berat badan aku
tanpa amik apa2 tau..
nak try sendiri dl :D
  
spend time with my kids
adalah sesuatu yang sgt menghappykan diriku..
penat balik keje tgk keletah mereka..
hilang segala
acad skrg dah mau pakai kopiah
suke la..dl dia xnak tau
umie cam biasa..makin keletah mulutnya..
pantang ada yg x puas di hati..dia pasti akan tanya


 
 
tgk la tuh..
ada je kejenyer..
tp yang penting..kopiah mantain :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
so cute..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

5 comments:

MRS. K said...

mana ada gemok

mrs_zura said...

hehe...xdela gemuk pon puan zue weh...berisi sket je...xpela gemuk pun dh 2 anak kan? normal la tu...ni mesti gara2 nk JM5 ni...

amneez @ norel said...

eh dik.. ok je akk tengok.. akk rasa faktor tudung tu buat pipi zue xnampak tembam.. :D nampak sweet je.. tapi tang lengan tu.. hehehe.. jgn mara na.. ikhlas komen ni tau.. :D xpe..xpe.. kita sama2 teruskan usaha ni.. haha Chaiyok.. :D

LiErOSe~QiEmi said...

uhuuhhu.... berisi sket jela zue, normal laaa, anak dua.. aku niii anak 1 tp perut dh mcm big mac, ape cite?????? aaaaa... sape nk tolong diri kite klu bukan kite sendiri kan.. so meh lee sesama kuruskan mane yg ptt ...chayokk!!!!!!

~Zetty84~ said...

x gemok laaa....
dulu zu lagi kurus kan..?
coz tu time kita study...
ok la tuh...dah ada ank 2 dah...
maintain cun gitew..!!! ;p